streda 27. augusta 2014

Recept na Paellu

Ingredience:
Kuře
Králík
Zelené lusky
Fazole
Rozmarýn
 vývar (kuřecí)
Citron

Na pánev dáme olivový olej, přidáme naporcované maso a osolíme na pánvi, když je maso jemně osmažené do růžova přidáme zelené lusky a fazole (ty musí být už uvařené).  Cca po 10 minutách přidáme rajčata (bud nakrájené čerstvé nebo drcená rajčata v plechovce). Přidáme šafrán a půl lžíce uzené papriky a podlejeme trochou vody. Zhruba po 30 minutách přidáme vývar a snítku čerstvého rozmarýnu a necháme vařit. Zhruba po 30 minutách vyjmeme rozmarýn (je dost aromatický a když ho tam necháme přebíjí chuť ostatních surovin). Na konec až je maso měkké přidáme do pánve rýži a vaříme dál cca 15 minut. Po té stáhneme plamen, poklademe kousky citronu (čtvrtky citronu poklademe nahoru na jídlo)  a necháme dojít.

Po nasypání rýže rozmíchat rýži v pánvi a po té již nemíchat!

veškerý sortiment na Paellu z našeho sortimentu najdete zde

video recept Loli Dominguez Jimenez





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára